SzomatoDráma játéknap az új évben

2022.01.05

Kedves Játékra vágyó Lélektársaim! Az új évben, január 15-én szombaton 10h órai kezdettel játszani hívlak benneteket.

 Az elmúlt évben nagyon sok olyan esemény történt mindnyájunk életében, mely megkívánta azt, hogy szembenézzünk nehézségeinkkel, fájdalmainkkal, halogatásainkkal, félelmeinkkel. 

Aki változni és változtati akart az életén, az beleállt , a "jöjjön, aminek jönnie kell" érzésbe, s igénybe vett alternatív, gyógyító lehetőségeket,külső segítséget kért, hogy felismerésekhez jusson, tudatosabbá váljon és einduljon végre önmaga felszabadításának az útján.

A klienseim életében és a saját életemben is megtapasztaltam ezeket a változásokat. Sokszor fájdalmasak ezek a folyamatok, de amikor tudatosítjuk őket, felvállaljuk, szembenézünk velük, kincsekhez, felszabadító, örömteli érzésekhez juthatunk általuk.

A SzomatoDráma  egy olyan módszer,mely segít bennünket abban, hogy közelebb kerüljünk ÖnMAGunkhoz, a saját érzéseinkhez, a saját életünkhöz, testi, lelki és spirituális szinteken is.

A módszer segítségével, mely Ön-gyógyít, egyszerű, játékos, hatékony és felfedező, megismerhetjük azokat az összefüggéseket, melyek segítenek bennünket EGÉSZségünk megőrzésében, test-lélek -szellem hármasának bennünk való megértésében.